ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΕ - ΟΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ

Γενικές συνελεύσεις της ΠΟΕ - ΟΤΑ στα δημαρχεία  

Ημέρα γενικών συνελεύσεων στους δήμους της χώρας και ενημέρωσης των εργαζομένων είναι η σημερινή, Δευτέρα 28/4,  μετά τις συναντήσεις που είχε την Παρασκευή, αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ αρχικά με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) Κώστα Ασκούνη και στη συνέχεια με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ενώ δεν κατάφεραν να συναντήσουν τον αρμόδιο για την αξιολόγηση, υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ανακοίνωσή της: "Είναι σαφές πως μόνο με την αγωνιστική-ενωτική δράση και κινητοποίηση των εργαζομένων μπορεί να υπάρξουν αποτελέσματα. Κανείς εργαζόμενος όμως δεν πρέπει να εφησυχάζει.
Πρόκειται για μια παράταση εφαρμογής μιας αυταρχικής-αναχρονιστικής διαδικασίας που σε καμιά περίπτωση δεν συντελεί στην αναβάθμιση των Δημοσίων Υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε καμιά περίπτωση δεν έχει ως αυτοσκοπό την ταλαιπωρία των δημοτών. Εφόσον οι διοικήσεις των Δήμων δεσμευτούν για τη μη έκδοση των αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 αναστέλλονται οι καταλήψεις. Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για τις εξελίξεις με Γενικές συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις, κρατώντας τους σε ετοιμότητα προκειμένου να μην εφαρμοστεί στην πράξη η προκατασκευασμένη «αξιολόγηση» που μόνοστόχο έχει να μετατρέψει τους Δήμους σε πολιτικά παραμάγαζα".

http://www.ertopen.com/eidiseis/item/19485-genikes-syneleyseis-ths-poe-ota-sta-dhmarcheia#.U14DjcuKAdU

Δεν υπάρχουν σχόλια: