ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ''ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ'' ΤΟΥ Θ.ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗ

Άννα Σιβίλογλου υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε εποχή» του Θέμη Μουμουλίδη :« Είμαστε η γενία…»

Κατάγομαι από το Βόιο (Τσοτύλι) ,γεννήθηκα το 1984 στη Κοζάνη και μεγάλωσα στο Τσοτύλι. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα ελληνικής φιλολογίας. Σήμερα είμαι μία από το 30% των άνεργων νέων της Δυτικής Μακεδονίας (ποσοστό τραγικής πρωτιάς στη περιφέρεια μας). Οι γονείς μου είναι ο Ανδρέας και η Χρυσάνθη Σιβίλογλου. 

Στις επερχόμενες εκλογές αποφάσισα να είμαι υποψήφια με το συνδυασμό «ΑλλάΖουμε εποχή» και επικεφαλή τον Θέμη Μουμουλίδη. 

   Οι περιφερειακές εκλογές είναι εκλογές βαθειά πολιτικές  και οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε επιβάλλουν να στείλουμε από κάθε περιφέρεια της Ελλάδας μήνυμα ανατροπής. Οι αρμοδιότητες της περιφέρειας είναι ιδιαιτέρως αυξημένες και κρίσιμες ώστε να τις αφήσουμε σε χέρια που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν ,στηρίζοντας συγχρόνως τις πολιτικές επιλογές της καταστροφικής για τον τόπο και το λαό του συγκυβέρνησης ΝΔ –ΠΑΣΟΚ. 

    Πήρα την απόφαση να συμμετέχω στις εκλογές, θέλοντας να στείλω το μήνυμα της γενιάς μου. Είμαστε η γενιά που είδε τα όνειρα  της να γκρεμίζονται, τις ελπίδες της να χάνονται ,τα δικαιώματα της να συρρικνώνονται. Η γενιά της ανεργίας, της ανασφάλιστης εργασίας, η γενιά που αδυνατεί να δημιουργήσει οικογένεια, είμαστε η γενιά της μετανάστευσης, η γενιά που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τις σπουδές της. Είμαστε η γενιά που αδυνατεί να μείνει στον ίδιο της τον τόπο. Η γενιά που έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Η γενιά που απογοητεύτηκε, είμαστε αυτοί που ακούμε καθημερινά πως δεν έχει μέλλον για εμάς εδώ, πως τα βάρβαρα μέτρα λιτότητας που ήρθαν για να μείνουν ,όσα αντιδημοκρατικά ψηφίστηκαν από την συγκυβέρνηση με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου θα γίνουν το παρόν μας και το μέλλον μας .Είμαστε αυτοί που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Είμαστε εν τέλει αυτοί που πρέπει να παρακαλάνε για μία θέση με 400 ευρώ. 

     Όμως είμαστε και η γενιά που πρέπει τώρα όσο ποτέ να αντισταθεί ,να μη παραδοθεί, να σηκώσει το κεφάλι και να αγωνιστεί για τη ζωή της και την αξιοπρέπεια της. Είμαστε αυτοί που έχουν τη δύναμη ,την ικανότητα ,την καθαρότητα να δώσουν αυτή τη μάχη και να την κερδίσουν. Χαμένη μάχη είναι  μόνο αυτή που δεν δόθηκε ποτέ. Είμαστε η γενιά που επιβάλλεται να πει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ,δεν θα αποφασίσει κανείς για εμάς χωρίς εμάς .Η γενιά που θα γυρίσει τη πλάτη σε «σωτήρες» καταστροφείς και θα βγει η ίδια στο προσκήνιο.

ΟΥΤΕ ΣΙΩΠΗΣ ,ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΓΗΣ 

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: