ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

Το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. σε διεθνές φεστιβάλ στο Μαρόκο

     
Στο διαγωνιστικό τμήμα του του διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Κοινής Μνήμης, που θα θα πραγματοποιηθεί στο Μαρόκο, θα συμμετάσχει το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.
 
Στο Φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 10 Μαίου, συμμετέχουν ταινίες και ντοκιμαντέρ δημιουργών από ολόκληρη την Μεσόγειο.
Τις επόμενες εβδομάδες η ταινία θα παρουσιαστεί επίσης σε φεστιβάλ και δημόσιες εκδηλώσεις στη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Κύπρο και την Ιταλία ενώ προγραμματίζονται δεκάδες ακόμη προβολές σε ολόκληρη την Ευρώπη.
 
Όπως πιθανότατα ΔΕΝ θα διαβάσατε σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. παρακολούθησαν περίπου 10.000 άτομα σε δημόσιες προβολές μόνο την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του ενώ μέσα σε λιγότερο από δυο εβδομάδες προσέγγιζε τα 200.000 views στο Ιντερνετ.
 
Το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. έχει ήδη υποτιτλιστεί στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά και τα ιταλικά ενώ προγραμματίζεται να υποτιτλιστεί σε αρκετές ακόμη γλώσσες.
 
Ήδη αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την προβολή του ντοκιμαντέρ.
 
INFO-WAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: