ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ''ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ''- ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τη “μικρή” ΔΕΗ – Tην Πέμπτη θα συζητηθεί στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής – Εμπορίου – Αν περάσει, στη συνέχεια θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής – Σύσκεψη των φορέων, αύριο στη Φλώρινα, με πρωτοβουλία του συνδυασμού του Θοδωρή Καρυπίδη  


 
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τη “μικρή” ΔΕΗ – Tην Πέμπτη θα συζητηθεί στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής – Εμπορίου – Αν περάσει, στη συνέχεια θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής – Σύσκεψη των φορέων, αύριο στη Φλώρινα, με πρωτοβουλία του συνδυασμού του Θοδωρή Καρυπίδη.
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τη “Μικρή” ΔΕΗ και θα συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής – Εμπορίου. Η συζήτηση θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες. Αν ''περάσει'' θετικά από την Επιτροπή, στη συνέχεια θα έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Bουλής,. Να σημειώσουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα, τις εξελίξεις δηλαδή γύρω από το ζήτημα της “μικρής” ΔΕΗ, ο συνδυασμός του Θοδωρή Καρυπίδη έχει καλέσει σύσκεψη φορέων, για αύριο το απόγευμα (στις 18:00 - στη Φλώρινα. Από εκεί και πέρα το νέο Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ, που θα συγκροτηθεί την Τρίτη, θα καθορίσει και πλαίσιο των κινητοποιήσεων των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών σωματείων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: