ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αποκάλυψη !!! Για αυτό τσακώνονται οι ΜΚΟυέδες στην Ελλάδα ποιος θα «πρωτοσώσει» τους ''μετανάστες - λαθρομετανάστες''
Για Τον Σκοπό Τους Έκαναν Την Ελλάδα Μας Ένα Απέραντο «Hot Spot» 

Όταν τα σκάφη του Λιμενικού μας καίνε λάδια, «χαλάνε» και εξοκείλουν στις Τουρκικές Ακτές, κάνουν να τρίζουν τα κόκκαλα του Μιαούλη και της Μπουμπουλίνας  
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ εισπράττουν...
Action Aid = Μητσοτάκενα !!!
Έλληνες έτσι ξεκοκαλίζουν οι ΜΚΟ των «τσιπροκαμμένων» κ.ά. τα κοινοτικά χρήματα σε βάρος μας για την παροχή δήθεν ανθρωπιστικής βοήθειας στους μετανάστες – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Γι’ αυτό έκαναν την Ελλάδα μας ένα απέραντο «hot spot
ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ: Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ.
Για αυτό τσακώνονται οι ΜΚΟυέδες στην Ελλάδα ποιος θα «πρωτοσώσει» τους ''μετανάστες  - λαθρομετανάστες''.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ. ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΧΑΡΑΤΣΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τα οποία δεν θα σας πει κανείς τους..! Ευτυχώς για εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ που υπάρχουν τα «πουλάκια» που τιτιβίζουν και μαθαίνουμε κάνα δύο μυστικά…, σωστά δεν τα λέω «συνάδελφε» ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ της ΕΥΠ. 

Και επειδή «δεν λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή» και ο Έλληνας ξεχνάει εδώ μία μικρή υπενθύμιση μπας και ξυπνήσει κάποτε… επιτέλους…! 
Πρώτη ΜΚΟ στην λίστα με 1.842.700,00€ η Action Aid της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη πρόεδρος της Action Aid Hellas και αδελφή της Ντόρας, κόρη του Κωνσταντίνου της «αγίας και ομοουσίου» οικογενείας που είχε παλαιότερα πάρει 600.000,00 ευρώ προκειμένου να φτιάξει στην Αιθιοπία ένα σχολείο 100 τ.μ. με χωμάτινο δάπεδο…!!!
Πρόκειται για την ίδια Αλεξάνδρα Μητσοτάκη που είχε κληθεί για να συμμετάσχει στην συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg το 2014.
Στην Action Aid είναι και η «γνωστή» Αντιγόνη Λυμπεράκη: Η ακτιβίστρια ξαδέλφη της Ντόρας, Η Αντιγόνη Λυμπεράκη για τον περισσότερο κόσμο είναι η δραστήρια καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά και δραστήριο μέλος της Action Aid στην Ελλάδα και στην Κένυα, μιας διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας. Πρώτη και στο ψηφοδελτίου Επικρατείας της σύμπραξης Μάνου Τζήμερου, Βαλλιανάτου «Δράση Δημιουργία Ξανά», κάπου εκεί ήταν και ένα άλλο λαμόγιο ο γνωστός απατεώνας και κλέφτης Ιωάννης Αβραντίνης βλ. ΕΔΩ https://www.scribd.com/doc/32892480 και ΕΔΩ https://www.scribd.com/doc/34545943 για την υπόθεση τα λαμόγια εισαγγελείς κάνουν τα παγώνια… Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό και όπως επισημαίνει το parapolitika.gr είναι ότι είναι η κόρη της αδερφής του επίτιμου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Αρτεμισίας Λυμπεράκη.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ., ηγείται η πρώτη της εξαδέλφη της Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης, πρόεδρος της Action Aid Ελλάδας είναι η άλλη της πρώτη εξαδέλφη, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. Η ίδια όπως έχει δηλώσει παλιότερα «όσο θυμάται τον εαυτό της ήταν πάντα ακτιβίστρια, πιστεύει στον ακτιβισμό και ήταν πάνω από 20 χρόνια ακτιβίστρια σε κόμματα της αριστεράς, στη ΚΝΕ, στο ΚΚΕ και στο Συνασπισμό.
«Τα τελευταία όμως χρόνια είμαι ακτιβίστρια σε άλλο επίπεδο. Δουλεύω για την διεθνή οργάνωση Action Aid. Πιστεύω στον ακτιβισμό γιατί αποδίδει. Από την άλλη σαν οικονομολόγος, είμαι ιδιότυπη οικονομολόγος της ανάπτυξης και φεμινίστρια οικονομολόγος της ανάπτυξης» συμπληρώνει σε σχετικό βίντεο η κυρία Λυμπεράκη. Ακόμα είναι Μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ η γνωστή καθηγήτρια παρλαπιπολογίας (στην ΠΑΝΤΕΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ), Αντιγόνη Λυμπεράκη, ανηψιά του Μητσοτάκη. Η αδερφούλα της Ντόρας που είναι προσκεκλημένη, επένδυσε την καριέρα της σε φιλάνθρωπες διαδικασίες… όπως αυτή αντιλαμβάνεται την φιλανθρωπία ως πλούσια Προφανώς η οικογένειά της πλούτισε από αντίστοιχες φιλανθρωπίες και η φιλάνθρωπος είναι πρόεδρος της οργάνωσης Action Aid Hellas ΜΚΟ με χορηγίες και της Siemens για την Αction Aid της Αλεξάνδρα Μητσοτάκη καθότι από τις 620 συναντήσεις Χριστοφοράκου οι 356 ήταν με την οικογένεια Μητσοτάκη. 


ΠΗΓΗ http://www.triklopodia.gr


 

 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: