ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ

Αγνοούμενος εδώ και 1 χρόνο ο άνδρας που Η πολυκατοικία στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα όπου βρέθηκε η σορός του 65χρονου

 Η πολυκατοικία στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα όπου βρέθηκε η σορός του 65χρονου 
Πριν από ένα χρόνο ο αδερφός του 65χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα, είχε δηλώσει την εξαφάνισή του. Κανείς, ωστόσο, δεν φανταζόταν ότι θα τον έβρισκαν μέσα σε καταψύκτη-ντουλάπα δεμένο χειροπόδαρα, σε εμβρυακή στάση, με μονωτική ταινία στο στόμα.
Τη σορό του άτυχου άνδρα, ελληνικής καταγωγής, ανακάλυψε κατά τύχη ένας δικαστικός επιμελητής που πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην οικιακή βοηθό από τη Βουλγαρία που διέμενε μαζί του.
Η μεσήλικη γυναίκα, όμως, έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στη χώρα της μαζί με το παιδί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικαστικός επιμελητής βρήκε την πόρτα του διαμερίσματος ανοιχτή, μπήκε μέσα και όταν εντόπισε τη σορό ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα ο θάνατος του 65χρονου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή.
 
ΠΗΓΗ 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: