ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ο JEFFREY LASH ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

Ο JEFFREY LASH ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ 

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ - Ο άνθρωπος βρέθηκε νεκρός με 1.200 όπλα, λέγεται ότι είναι ένα υβρίδιο (ALIEN)

Το μυστήριο πίσω από τα όπλα και φανατικός της στο Λος Άντζελες βρέθηκε σε αποσύνθεση σε ένα αυτοκίνητο την περασμένη εβδομάδα έχει βαθύνει η οικογένεια της αρραβωνιαστικιάς του, είπε ότι ήταν ένας αλλοδαπός υβριδικά κρυφά εργάζονται για την κυβέρνηση. Η περίεργη δήλωση ήρθε την Τετάρτη, καθώς ο δικηγόρος της αρραβωνιασμένη γυναίκα με το όνομα του νεκρού, όπως ο Jeffrey Alan Lash -. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τον ανακάλυψε σήψη στο αυτοκίνητό του σταθμευμένο έξω το Tony γειτονιά του Pacific Palisades Λος Άντζελες αστυνομία βρήκε περισσότερα από 1.200 όπλα, σχεδόν 7 τόνων πυρομαχικών, τόξα και βέλη, μαχαίρια, τσεκούρια και $ 230.000 σε μετρητά εντός Lash σπίτι την περασμένη Παρασκευή.
Βρήκαν επίσης ένα Toyota SUV σχεδιαστεί για να οδηγεί υποβρύχια μεταξύ των 14 οχημάτων που είναι ταξινομημένα στο όνομά του.
Η συλλογή ήταν τόσο παράξενο όσο οι ομολογίες των βλεφαρίδων σας σύντομα-να-να-σύζυγος Catherine Nebron δούλευε ως μυστικός πράκτορας για διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες αγνώστων στοιχείων, σύμφωνα με την υπεράσπιση του δικηγόρου του Harland Braun. "Η ίδια η ιστορία ακούγεται εντελώς τρελό, αλλά τότε πώς θα εξηγήσει όλα αυτά;", είπε ο Μπράουν. «Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ήταν ένας έμπορος ναρκωτικών ή έκλεψε αυτά τα όπλα, ή είχε καμία ποινική εισόδημα, δεν κλοπιμαίων, όλα τα πράγματα που μπορείτε να αναζητήσετε."
Lash επίσης πιστεύεται ότι είναι εξωγήινο "έστειλε στη Γη για να μας προστατεύσει» , σύμφωνα με την Laura VadBunker, τη μητέρα του 39-year-old Αυγή VadBunker, ο οποίος χρησιμοποίησε για να εργαστεί για Nebron. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε η Λόρα VadBunker KTLA. «Είναι χειρότερο από μια ταινία Twilight Zone. Ήταν μέρος ξένων και μέρος της ανθρώπινης και ήταν έξω για να σώσει τον κόσμο." Οι αρχές εξακολουθούν να εργάζονται για να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του άνδρα και μάθετε γιατί είχε τόσα πολλά αυτοκίνητα και πυροβόλα όπλα, πολλοί από τους οποίους ήταν ακόμη σε κουτιά ή είχαν ετικέτες των τιμών. LAPD Υπαρχηγός Αστυνομικοί Kirk Albanese, είπε ότι δεν πιστεύει ότι έκανε κάτι παράνομο με τα όπλα. Είχε βρεθεί σε αποσύνθεση στο αυτοκίνητό της για σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από τον βρήκε η αστυνομία στις 17 Ιουλίου αστυνομία δεν υποπτεύεται κάποια απάτη που εμπλέκονται στην θάνατό του, αλλά υπάρχει μια έρευνα για τα αίτια. Braun Nebron αναφέρουν ότι σε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο κάτω από την οδό από το condo που μοιράζονται μετά το θάνατό του. Είχε δυσκολία στην αναπνοή, αλλά αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο ή καλέστε το 911, είπε ο δικηγόρος.
Η πολύχρονη φίλη των 17 ετών, στη συνέχεια αναχώρησε για το Όρεγκον, πιστεύοντας κυβερνητικές υπηρεσίες θα έρθει στο σώμα σας και τα αντικείμενα στο σπίτι σας.
Στο παρακάτω βίντεο για να ενεργοποιήσετε τη μετάφραση λεζάντα.

Πηγή: http://www.disclose.tv


Δεν υπάρχουν σχόλια: