ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΓΙΝΕ Η 2η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑμΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΓΙΝΕ Η 2η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑμΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 
Έγινε χθες 16-09-2015 από την ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, η δεύτερη μαζική παράδοση πλαστικών καπακιών στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Η προσπάθεια ξεκίνησε στις 17-03-2015 με το σύνθημα
''ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ''
από τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση του Συλλόγου Α.μεΑ., που εκτός από τις μεμονωμένες παραδόσεις πλαστικών καπακιών χθες το Δ.Σ. της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ, παρέδωσε στα γραφεία του Συλλόγου Α.μεΑ. (στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας), συνολική ποσότητα 280 κιλά πλαστικών καπακιών, που είναι η δεύτερη μαζική παράδοση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.
Η χθεσινή παράδοση των καπακιών είχε και μια χαρακτηριστική παράδοση από την μικρή μας φίλη Ερμίνα Γαϊτάνη, (κόρη του μέλους του Δ.Σ. της ΚΙΝΗΣΗΣ μας δικηγόρου Θεοφανής Νικολαΐδου), η οποία αφού μας παρέδωσε το μικρό σακουλάκι με τα πλαστικά καπάκια που προσωπικά είχε μαζέψει, έδωσε το σύνθημα.

"ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ''
 

Να σημειώσουμε εδώ ότι για ένα αναπηρικό αμαξίδιο χρειάζονται 1000 με 1500 κιλά πλαστικών καπακιών. Επίσης να σημειώσουμε ότι μαζεύονται όλων των ειδών πλαστικά καπάκια (από χυμούς, νερά, από μερέντες, ακόμη και τα πώματα από απορρυπαντικά κ.τ.λ.) 
Στην χθεσινή παράδοση ήταν από την μεριά της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ο πρόεδρος Κωτίδης Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, ο γ.γ. Σάκκος Θεοδόσιος και το μέλος Νικολαΐδου Θεοφανή. Από την μεριά του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης παράλαβαν την ποσότητα ο πρόεδρος Μίγγος Μιχαήλ και ο γ.γ. Συμεωνίδης Μάριος.
Ευχαριστούμε όλους τους δημότες μας που συμμετέχουν στην ανθρώπινη αυτή προσπάθεια, που και την ανακύκλωση προάγουν αλλά και τους συνανθρώπους τους βοηθούν. Η προσπάθεια όλων μας συνεχίζεται.
Για οποιαδήποτε πληροφορία να απευθύνεστε στα email είτε της
ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ είτε στον Σύλλογο Α.μεΑ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: