ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ''

Η κοπή βασιλόπιτας της Δημοτικής Παράταξης ''Εορδαϊκή Ανατροπή'' του
Δήμου Εορδαίας 

Στην όμορφη και ζεστή αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «Άψης» στο  Εμπόριο Εορδαίας έκοψε την πρώτη της βασιλόπιτα η Δημοτική Παράταξη ''Εορδαϊκή Ανατροπή'' το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 15-2-2015.
Στην κατάμεστη από μέλη και φίλους της ''Εορδαϊκής Ανατροπής'', η  επικεφαλής της παράταξης Ιωάννα Ανδρονικίδου αφού έδωσε στους παρισταμένους τις καθιερωμένες για τη νέα χρονιά ευχές, έκανε μετά ένα  σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ευχαρίστησε όλους για τη  συμμετοχή και τη βοήθεια προς την ''Εορδαϊκή Ανατροπή''.
Τόνισε με  έμφαση : ''Την πλήρη ανατροπή στις εκλογές του Μαΐου 2014 δεν την  πετύχαμε. Ωστόσο συμμετείχαμε στη μερική ανατροπή που έγινε. Πάντως ο  σπόρος της ανατροπής σπάρθηκε.''
Ακολούθησε ποιοτικό γλέντι με μουσική που επιμελήθηκε ο γνωστός εξαιρετικός μουσικός Γιάννης Λαζαρίδης.
Τυχερός της βασιλόπιτας των μελών ήταν ο γνωστός ιατρός Αθανάσιος Μητσιάνης που έλαβε ασημένια κορνίζα με τη φωτογραφία της κεντρικής  προεκλογικής ομιλίας της κ. Ανδρονικίδου. Στη φωτογραφία εμφανίζονται όλοι οι υποψήφιοι συναδελφωμένοι έτοιμοι για αγώνα.
Τυχερός της βασιλόπιτας των φίλων της παράταξης ήταν ο 7χρονος Ιάσων-Γεώργιος. Μέλη της συντονιστικής επιτροπής που επιμελήθηκαν την όλη εκδήλωση, καθώς και η ίδια η κ. Ανδρονικίδου, δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι  που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με νέους φίλους της ''Εορδαϊκής Ανατροπής''. Η κ. Ανδρονικίδου, όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε ότι η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου ήταν συμβολική. ''Θελήσαμε να δείξουμε ότι το ενδιαφέρον μας καλύπτει όλη την Εορδαία. Θέλω, επίσης, να τονίσω ότι και στα όμορφα χωριά μας και στις κωμοπόλεις της Εορδαίας υπάρχουν όμορφοι αλλά και γραφικοί χώροι για εκδηλώσεις. Ένας τέτοιος είναι και ο ''Ξένιος οίκος Άψης'', γι’ αυτό και τον επιλέξαμε για τη  σημερινή μας εκδήλωση''.
Πρόσθεσε, επίσης, ότι η ''Εορδαϊκή Ανατροπή'' προγραμματίζει και άλλες εκδηλώσεις για τα μέλη και τους  φίλους της, αλλά και γενικότερα για το κοινό του Δήμου Εορδαίας, εκδηλώσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στους Εορδαίους να  παρακολουθήσουν κάτι ανατρεπτικό σε σχέση με τα μέχρι τώρα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: