ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ

Απάντηση στον Τζήμερο        

apantisi ston tzimero 1

Ο Θάνος Τζήμερος έγινε γνωστός (;) από την ίδρυση του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», το οποίο στη συνέχεια ενσωματώθηκε στη «Δράση» στην πορεία... Η τοποθέτηση του για τον Άγγελο Αναστασιάδη όμως, έφερε αντιδράσεις.
Συγκεκριμένα, ο Θάνος Τζήμερος δημοσίευσε το παρακάτω κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
«Σε ποιο κράτος του κόσμου, της Σαουδικής Αραβίας συμπεριλαμβανομένης, προπονητής που χάνει η ομάδα του λέει "έτσι ήθελε η Παναγιά / ο Αλλάχ / ο Βούδας / ο Ουιτζιλοπότστλι / το πνεύμα του βουνού; Και σε ποιο κράτος κάθονται και τον ακούν στα σοβαρά και του κάνουν σοβαρές ερωτήσεις και δεν τον έχουν στείλει κατευθείαν στον ψυχίατρο; Δηλαδή, Αναστασιάδη μου, η Παναγιά ήταν με τον Παναιτωλικό και όχι με τον ΠΑΟΚ; Πού ζούμε, Χριστέ και Παναγιά μου; Από πού να προφυλαχτείς; Τι φταίει, ρε παιδιά; Το νερό; Το εξασθενές χρώμιο; Ο αέρας; Μας ψεκάζουν; Δεν περιγράφω άλλο!»
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό, υπήρξαν αντιδράσεις από τους φίλους του ΠΑΟΚ, ενώ «κύκλοι» της ΠΑΕ σχολίαζαν... «Πολιτικοί του μισού τοις χιλίοις προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μέσω του ΠΑΟΚ. Τις απόψεις τους δεν τις κρίνουμε εμείς αλλά κρίθηκαν από το γεγονός ότι δεν τους ψήφισαν ούτε οι συγγενείς τους».

(paok24)

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: