ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΙΛΕ

Παγκόσμια πρωτιά στα ελληνικά φιλέ
Μια παγκόσμια πρωτιά κατέχει εδώ και λίγες ώρες το ελληνικό βόλεϊ και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ   

 
Μια παγκόσμια πρωτιά κατέχει εδώ και λίγες ώρες το ελληνικό βόλεϊ και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε τον πρώτο Κουβανό παίκτη που βγήκε από τα σύνορα της χώρας του για να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Κι αυτή θα είναι η Ελλάδα. 
Αν και το όνομα στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει μικρότερη σημασία μιλάμε για τον Χαβιέρ Ερνέστο Σκουλ Χιμένες που υπέγραψε με τον Δικέφαλο του Βορρά ως το τέλος της σεζόν.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Ο Κουβανός Javier Jimenez θα ντυθεί στα "ασπρόμαυρα " με τις ευλογίες της κουβανικής κυβέρνησης, αφού είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που αθλητής από την Κούβα παίρνει μεταγραφή σε ξένο σύλλογο νομότυπα, με έγκριση από το Υπουργείο Αθλητισμού και της Ολυμπιακής Επιτροπής της Κούβας. Κάτι που επιτεύχθηκε χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργου Ανδρέου , έχοντας πάντα τη σύμφωνη γνώμη του προεδρείου του ερασιτέχνη και του εκπροσώπου παικτών Κωνσταντίνου Μαργαρίτη». 
Αναφορικά με το αγωνιστικό προφίλ του παίκτη 
«O 25χρονος αθλητής (1.98μ) που αποτελεί το μέλλον του Κουβανικού βόλεϊ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κούβας και αγωνίστηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της Πολωνίας. Πρόκειται για έναν αθλητή -κόσμημα- με εξαιρετικά σωματικά και τεχνικά χαρίσματα που θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου» αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: