ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 7 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Π.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ 7 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Π.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ


Δ. ΖΙΟΥΖΙΟΣ: "ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΛΟΝ"  Τους επτά που απαρτίζουν το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Δημοκρατική Παράταξη, παρουσίασε χθες το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης Δημήτρης Ζιούζιος, σημειώνοντας μάλιστα πως:
«Στη σημερινή εποχή όπου όλοι οι θεσμοί τείνουν να ισοπεδωθούν στο βωμό του προσωπικού κέρδους και του λαϊκισμού, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται εδώ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ είναι εδώ, για να αποδείξει πως ένα μέλλον μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στο Ευρώ, μέσα στις ανεπτυγμένες χώρες, είναι εφικτό». Σύμφωνα με τον κ. Ζιούζιο, πρόκειται για ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους ικανούς, έμπειρους, με πείρα αλλά και αέρα ανανέωσης. Ο ίδιος το χαρακτήρισε ως ψηφοδέλτιο "Νίκης και Προοπτικής" ενώ κατά την τοποθέτησή του παρουσίασε τις βασικές θέσεις του κόμματος και απαντώντας στα ερωτήματα γιατί ΠΑΣΟΚ. Όπως τόνισε, ο κ. Ζιούζιος χαρακτηριστικά "το ΠΑΣΟΚ χάραξε την εθνική στρατηγική που κράτησε την χώρα όρθια και ζωντανή αυτά τα χρονιά της βαθειάς κρίσης. Μια στρατηγική στην όποια προσχώρησαν αργότερα η Νέα Δημοκρατία και για λίγο η ΔΗΜΑΡ".



Ο ίδιος εκτίμησε πως σε αυτές τις εκλογές δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία, ούτε υπάρχει η "πολυτέλεια" δεύτερων εκλογών, επισημαίνοντας πως "Χρειάζεται μια ισχυρή δύναμη εθνικής σταθερότητας. Μια δύναμη που θα πιέσει για κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή ευρέως συνασπισμού με σκοπό να διασφαλίσει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. την παραμονή της στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης, την έξοδο από το μνημόνιο με μιαασφαλή προληπτική γραμμή στήριξης, τις διαπραγματεύσεις για παραμετρικές αλλαγές που θα μειώνουν το χρέος, θα αυξήσουν την εθνική ασφάλεια και θα επιφέρουν την πολιτική και οικονομική σταθερότητα. Αυτό το ρόλο μονό το ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ μπορεί έχει, με την σοβαρότητα και την ευθύνη που έδειξε τα τελευταία χρονιά. Δεν μπορούν ούτε ετερόκλητα κόμματα από πρώην δημαρίτες, νεοφιλελεύθερους, εθνικιστές και πρώην κρατικούς λειτουργούς, ούτε κόμματα που εξυπηρετούν προσωπικά βίτσια να αποτελέσουν τον πυλώνα σταθερότητας που έχει ανάγκη η χώρα. Το ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να προωθήσει αυτές τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Για ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης. Για μια παραγωγική και ανταγωνιστική οικονομία. Για συνταγματική αναθεώρηση, αλλαγή του εκλογικού νόμου, αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Για ριζική μεταρρύθμιση του κράτους. Για τα ανθρωπινά δικαιώματα, την πάλη κατά του ρατσισμού και του ναζισμού. για μια ισορροπημένη μεταναστευτική πολιτική. Για την πάλη κατά της τρομοκρατίας και του φονταμενταλισμού. Για τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Με το ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ κρατάμε ψηλά την ευθύνη και ευθύνη σημαίνει πατρίδα, σημαίνει μέλλον!».
Οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο και τονίσανε πως θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια με την εκλογή τους.
Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ της Περιφερειακή Ενότητας Κοζάνης:
Υποψήφιοι έιναι οι:


ΕΥΡΕΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη 

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ηλία

ΚΟΚΑΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του Γεωργίου

ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ) του Δημητρίου

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νέστωρα   

ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΙΟΥ ΘΩΜΑΣ του Αθανασίου

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: