ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για χρέη προς Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας  

deyap-logo
 

Η ΔΕΥΑ Εορδαίας πληροφορεί τους Δημότες και καταναλωτές της, ότι σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών στις 20/10/2014 με θέμα: "ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Δ.Ε.Υ.Α", με τροπολογία που κατατέθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών, και ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων στις 16 Οκτωβρίου 2014, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα, με αίτησή τους, να ρυθμίσουν σε δόσεις τις οφειλές τους προς τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης. 
Ο αριθμός των δόσεων της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από σαράντα (40), ενώ το ποσό της κάθε δόσης θα είναι τουλάχιστον σαράντα ευρώ (40,00 €). Οι οφειλές θα απαλλάσσονται πλήρως από πρόστιμα και προσαυξήσεις αν εξοφλούνται εφάπαξ.
Η αίτηση του οφειλέτη για υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Εορδαίας, το αίτημα εξετάζεται από τον Γενικό Διευθυντή της Επιχείρησης, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Προϊσταμένου της οικείας Οικονομικής Υπηρεσίας, ενώ οι δόσεις ρυθμίζονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ε.
Στην ευνοϊκή αυτή ρύθμιση εντάσσονται και όσες οφειλές βεβαιώθηκαν και θα βεβαιωθούν έως και τις 30 Οκτωβρίου 2014. Παράλληλα δίδεται η δυνατότητα να ενταχθούν σε αυτό το πλαίσιο και οι παλαιότερες οφειλές (πριν την 01-01-2010).
Η ρύθμιση θα ισχύσει για τις οφειλές των πολιτών προς τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α) με αίτησή τους, την οποία θα υποβάλλουν στο πρωτόκολλο της Επιχείρησης μέχρι τις 14 Νοεμβρίου 2014.
Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ε
 
http://www.kozan.gr/post/182645#sthash.fa6cTGnl.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: