ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΈΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ'' (21-10-2014)

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ'' ΣΤΙΣ 21-10-2014



Μεγάλη απήχηση βρήκαν στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας οι προτάσεις μας για την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ. Παντού όπου και να βρεθούμε, μας σταματάνε και ζητάνε επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις τις οποίες με μεγάλη μας χαρά δίνουμε.
Εδώ θέλουμε να τονίσουμε ότι πέρα από την συνάντηση και την κουβέντα που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΕΤΗΠ, την ημέρα της κατάθεσης των προτάσεων μας (13-10-14), έγιναν άλλες δυο συναντήσεις με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της επιχείρησης. Και οι δύο (ο πρόεδρος Γεώργιος Κάλφας και ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Τσοκαρίδης) έδειξαν, τουλάχιστον στις συναντήσεις μας ότι έχουν την διάθεση να επιλύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΔΕΤΗΠ.
Κυρίως οι συσσωρευμένοι παλιοί λογαριασμοί αποτελούν τον μεγάλο «βραχνά» της νέας Διοίκησης της ΔΕΤΗΠ, με συνέπεια να μην μπορούν να προχωρήσουν τις προτάσεις μας, παρόλο που τις βρήκαν και οι δύο θετικότατες και στην σωστή κατεύθυνση.
Τους τονίσαμε και τους αναλύσαμε με τον πιο απλό τρόπο ότι η ΔΕΤΗΠ θα είναι μόνο ο ενδιάμεσος μεσολαβητής για τις αυτονομήσεις και δεν θα έχει καμιά επιβάρυνση από την όλη προσπάθεια.
Το σίγουρο είναι ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίσει και αυτή την χρονιά έτσι όπως έχει.

ΟΙ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

 ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: