ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

Εθελοντές Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας: Νέες αφίξεις- παρουσίες αδέσποτων σκύλων μικρών και μεγάλων

adespota
Τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Πτολεμαΐδας παρατηρούμε νέες αφίξεις- παρουσίες αδέσποτων σκύλων μικρών και μεγάλων.
Συμπολίτες τις προηγούμενες ημέρες έστελναν μηνύματα στην σελίδα μας και ενημέρωναν τους ενεργούς εθελοντές, για τα διάφορα περιστατικά που διαδραματίζονταν στην πόλη από τις νέες αγέλες σκύλων αλλά και από μεμονωμένα σκυλιά. Δυστυχώς και από δεσποζώμενα που κυκλοφορούν χωρίς τον έλεγχο των ιδιοκτητών τους.
Υπάρχουν φίλοι της σελίδας που φροντίζουν τα αδέσποτα στην πόλη μας και γνωρίζουν τα σκυλιά που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές, γειτονιές και πάρκα. Πλέον αυτό το παιχνίδι με την μετακίνηση σκύλων από τις γύρω περιοχές (πόλεις και χωριά) πρέπει να σταματήσει. Εμείς σαν εθελοντές του κυνοκομείου Πτολεμαΐδας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό το ζήτημα.
Γίνεται λόγος εδώ και καιρό για ένα όχημα αγνώστου μάρκας και λοιπών στοιχείων πως αφήνει σε διάφορα σημεία της πόλης (κυρίως στην κεντρική είσοδο) σκυλιά με σκοπό να διασκορπιστούν στην υπόλοιπη περιοχή. Αν πέσει στην αντίληψη σας κάτι περίεργο να ενημερώσετε άμεσα το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας ώστε να εξακριβώσει την κατάσταση. Και ο δήμος επίσης είναι ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι περίεργο το γεγονός να εμφανίζονται από το πουθενά διάφορα σκυλιά.
(Η φωτογραφία είναι από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: