ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΥΜΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας στις εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ, για το θέμα των σκουπιδιών από την Τρίπολη

diadimabil 
 
Παράσταση διαμαρτυρίας, τη Δευτέρα 23/3, στις 12:00 μ.μ., στις εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ, θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη γνωστή υπόθεση της απόφασης του Δ.Σ. της επιχείρησης για την υποδοχή των σκουπιδιών της Τρίπολης στον ΧΥΤΑ Δυτικής Μακεδονίας, παρά το γεγονός ότι αυτά, όπως επισήμανε και σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος Δ. Λαμπρόπουλος, κατά 99% δε θα “έρθουν”, αφού ο συγκεκριμένος δήμος απέσυρε το ενδιαφέρον του, κρίνοντας – εν τέλει – τη μεταφοράς τους ασύμφορη.
Ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εορδαίας θα παραστούν και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Φλώρινα, που είναι προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι, την ίδια μέρα.
Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεώργιου Κωτσίδη, εκτός των άλλων θεμάτων θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά και με τα σκουπίδια της Τρίπολης από το Δ.Σ. της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: