ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε. ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 3ης ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ Α.Ε. ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 3ης ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 05/05/2015
 

 
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία της ΔΕΗ Α.Ε. στην Αθήνα, όπου συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές Χάρης Κάτανας, Ραχήλ Μακρή, ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Α.Ε. Μανώλης Παναγιωτάκης, ο Περιφερειάρχης Δ.Μ. Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, και εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, όπου συζητήθηκε κυρίως η επαναλειτουργία της Μονάδας 3.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αποσαφηνίστηκε από τη μεριά της επιχείρησης, διά του Προέδρου της, η πρόθεση για την αποκατάσταση της βλάβης και την επαναλειτουργία της Μονάδας.
Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε η ανάληψη εντός των επόμενων ημερών από τη μεριά του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη διατύπωση του αιτήματος προς την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ένταξή της στο καθεστώς των Μονάδων του άρθρου 33 της Οδηγίας 2010/75/ΕΕ, που σημαίνει παράταση λειτουργίας της μέχρι το 2023. 


ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 3ης ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ''ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ'' ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ''
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΆΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝΕ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ''ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ'', ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!
ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: