ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - ΛΑΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ : 0 - 1 (ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ptolemaidanews.gr)

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - ΛΑΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ : 0 - 1


                                       
Προς την κ. Ουζουνίδου!!!!!!!!!!!!!!!
Καλή η βόλτα σας στο Ντουμπάϊ με την επιτροπή της βουλής κ. βουλευτίνα, αλλά καλύτερη και πιο προσοδοφόρα θα ήταν η παρουσία σας στην επιτροπή των φορέων που επισκέφτηκε την ΔΕΗ.
(με το φτωχό μας το μυαλό σκεφτόμαστε αν στην θέση της Πτολεμαΐδας ήταν η πόλη της Κοζάνης...το ίδιο θα πράττατε;;;;;)

Προς την κ. Μακρή!!!!!!!!!!!!
Όταν πάμε να διεκδικήσουμε κάτι που αφορά μάλιστα και τον τόπο καταγωγής μας...ξεχνάμε τα όποια κωλύματα και τους όποιους προβληματισμούς για να μη δώσουμε αφενός το δικαίωμα στην αντίθετη πλευρά (δηλ. την ΔΕΗ) να σκεφτεί.... για να αποφασίσει θετικά στο αίτημα που τέθηκε από την επιτροπή διεκδίκησης και αφετέρου να δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για την όλη στάση σας στην παραπάνω διεκδίκηση αν και οι προθέσεις σας κατά βάθος είναι στο ίδιο μήκος κύματος με αυτές των φορέων της περιοχής!!!!!!

Προς τον κ. Κασαπίδη!!!!!!!!!!!!
Ποιος ο λόγος της απουσίας σας το μεσημέρι της 5ης Μαΐου όταν κάποιοι από τους συναδέλφους σας μαζί με τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο δίνανε μάχη στην ΔΕΗ για το θέμα της 3ης μονάδας;;;; Μήπως ανεβήκατε κατά Υμηττό μεριά προκειμένου να δείτε τα μελίσσια που διατηρείτε στην περιοχή αυτή;;;

Ευτυχώς που υπήρξαν ο Σάββας Ζαμανίδης, Θόδωρος Καρυπίδης, Μίμης Δημητριάδης, Χάρης Κάτανας οι οποίοι με το πείσμα τους και την αποφασιστικότητα τους κατάφεραν αυτά που κατάφεραν.
Στο τέλος κερδισμένος δε θα βγει μόνο ο λαός της περιοχής των εργοστασίων, αλλά και η ίδια η ΔΕΗ και ας κωλυσιεργούσε εδώ και 6 μήνες και δεν έπαιρνε την απόφαση για την επαναλειτουργία της μονάδας.

Η δήλωση του Μίμη Δημητριάδη περί "αιτίας πολέμου" αν δεν ξαναλειτουργήσει η 3η μονάδα έπιασε τόπο μιας και ο ίδιος ο Υπουργός ο κ. Λαφαζάνης πλέον είναι θερμός υποστηρικτής όσο ποτέ άλλοτε της ιδέας αυτής!!!!!!!!!!!!!!

Για τον δήμαρχο Σάββα Ζαμανίδη τι να πούμε;;;;; αφού είναι γνωστόν "τοις πάσι".....η εμπειρία που διαθέτει σε ανάλογες διεκδικήσεις και χαρακτηριστικό Ποντιακό πείσμα που τον διακατέχει!!!!!!!!!!!!!!Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Χάρης Κάτανας με την σειρά τους και αυτοί απέδειξαν πως "μόνο τυχαία" δεν κατέχουν τις θέσεις του περιφερειάρχη και του βουλευτή αντίστοιχα.

Τέλος να πούμε για μια ακόμη φορά επικράτησε το δίκιο ....κλείνοντας με την φράση "Συμφέροντα - Λαός της Εορδαίας : 0 - 1


ΠΗΓΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: