ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

«ΕΟΡΔΑΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜ.ΤΟΥ ΔΗΜ.ΕΟΡΔΑΙΑΣ

«ΕΟΡΔΑΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»: Έκτακτη σύγκληση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας, για τις καταργήσεις του Μονομελούς Μεταβατικού Πλημμελειοδικείου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας και της Επιθεώρησης Εργασίας

 
Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 7-11-2014, υποβάλαμε Αίτηση Προς τον Δήμαρχο Εορδαίας και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, με την οποία ζητούμε την έκτακτη σύγκληση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας, με μοναδικά θέματα : Την κατάργηση του Μονομελούς Μεταβατικού Πλημμελειοδικείου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας και Την κατάργηση της Επιθεώρησης Εργασίας και η οποία Αίτηση ακολουθεί : «ΕΟΡΔΑΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» Δημοτική Παράταξη Αντιπολίτευσης Του Δήμου Εορδαίας Με επικεφαλής Την Ιωάννα Γ. Ανδρονικίδου.
Προς : Δήμαρχο Εορδαίας Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.
ΑΙΤΗΣΗ Θέμα : «Αίτημα Σύγκλησης κατεπείγουσας συνεδρίασης με βάση το Α16 αριθμ. 11, του Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας » Η παράταξη της «ΕΟΡΔΑΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» ζητάει την σύγκληση κατεπείγουσας συνεδρίασης με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση των δυσμενών αποφάσεων εις βάρος της Πτολεμαΐδας – Εορδαίας σχετικά με :
1) Την κατάργηση του Μονομελούς Μεταβατικού Πλημμελειοδικείου και 
2) Την κατάργηση της Επιθεώρησης Εργασίας . Με βάση τον κανονισμό που διέπει την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας υπάρχει ρητή πρόβλεψη στο Α16, αριθμ. 11 : Κατεπείγουσα θεωρείται μία συνεδρίαση, όταν από την αναβολή της κινδυνεύουν άμεσα και σοβαρά τα συμφέροντα του Δήμου, σε συνδυασμό με το Α15, αριθμ. 1.γ.δ. Η παράταξη μας πιστεύει και νομίζουμε και κάθε Δημότης αυτού του Δήμου ότι από τις προαναφερθείσες αποφάσεις κατάργησης κινδυνεύει άμεσα η διοικητική υπόσταση του Δήμου μας και τα συμφέροντα των Δημοτών της γι’ αυτό και ζητάμε την σύγκληση κατεπείγουσας συνεδρίασης με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση των δυσμενών αποφάσεων εις βάρος της Πτολεμαΐδας – Εορδαίας Παρακαλώ να κοινοποιηθεί :
Προς όλους τους Επικεφαλείς και δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης
Πτολεμαΐδα, 07-11-2014
Με Τιμή
Η Επικεφαλής
Της Δημοτικής Παράταξης «ΕΟΡΔΑΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
Μετά απ’ αυτό περιμένουμε να δείξουν την πρέπουσα ευαισθησία τους όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, στα δύο προαναφερθέντα θέματα, τα οποία βλάπτουν ανεπανόρθωτα το συμφέρον του Δήμου μας και των πολιτών του.

http://www.kozan.gr/post/185063#sthash.g5ZAEc9z.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: