ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΛΙΑΦΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ''ΕΟΡΔΑΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ''

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΛΙΑΦΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
''ΕΟΡΔΑΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ''

 
Αγαπητοί συνδημότες,

Γεννήθηκα το Δεκέμβριο του 1982 στην Πτολεμαΐδα. Είμαι γιος του Γεώργιου και της Θεοδώρας Κλιάφα, το γένος Κωτσίδη. Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στην Πτολεμαΐδα και στην ηλικία των 11 μετακόμισα στο Εμπόριο του Δήμου Εορδαίας, όπου και κατοικώ μόνιμα. Είμαι νέος ελεύθερος επαγγελματίας και συγκεκριμένα τεχνικός υδραυλικών εγκαταστάσεων. Ασχολούμαι με τον εθελοντισμό και είμαι ιδρυτικό μέλος της «Εθελοντικής Ομάδας Νέων Εμπορίου», διετέλεσα πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από την ίδρυση του συλλόγου το 2011 μέχρι και το Φεβρουάριο 2014 όπου και παραμένω μέλος του μέχρι και σήμερα.
Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από τον σύλλογο του χωριού, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ανάδειξη του. Μεγάλωσα με αξίες και ιδανικά τα οποία δεν θεωρώ ότι εξαγοράζονται, όπως είναι για παράδειγμα η εντιμότητα, ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια και η δικαιοσύνη.
Θέτω υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι να ασχοληθούν με τα κοινά, μακριά από τις αντιλήψεις του παρελθόντος. Να προβληματιστούμε για το μέλλον του τόπου μας, να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα τα προβλήματα της περιοχής και να καταφέρουμε να κάνουμε τη ζωή όλων των πολιτών ποιοτική. Με γνώμονα την αξιοκρατία, και όχι τα κομματικά συμφέροντα, μπορούμε να πετύχουμε ένα δήμο όπου οι πολίτες θα απευθύνονται στη δημοτική αρχή για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και θα βρίσκουν την πόρτα της ανοιχτή και πρόθυμη να τους βοηθήσει.                                                                                              
 
Με εκτίμηση
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΛΙΑΦΑΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικής Ενότητας Μουρικίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: