ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ''ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ'' ΑΝΕΡΓΙΑΣ/ΑΝΕΧΕΙΑΣ/ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

Μαραθώνιος "Πρωτογενούς Πλεονάσματος" Ανεργίας/Ανέχειας/Εξαθλίωσης από Stelios Nikitopoulos
Η απόφαση που σόκαρε τους απανταχού Έλληνες αλλά και τη διεθνή κοινότητα βαφτίζεται, 9 μήνες μετά, συνταγματική στην Ελλάδα όπου η κοινοβουλευτική δημοκρατία κουρελιάζεται καθημερινά και η διακυβέρνηση ασκείται με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.
Ποιός πολίτης θα νιώθει ασφαλής ότι μπορεί να προστρέξει στη Δικαιοσύνη, όταν το ανώτατο δικαστήριο της χώρας νομιμοποιεί ένα καταφανές πραξικόπημα που αποφασίστηκε και εκτελέστηκε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς ποτέ να επικυρωθεί από τη Βουλή;
Το «διαβατήριο νομιμότητας» που ήθελε να εξασφαλίσει η κυβέρνηση στο δρόμο προς τις εκλογές και λίγο πριν την...πιλοτική εμφάνιση της ΝΕΡΙΤ, είναι άλλο ένα δείγμα ότι το ταξίδι της στο δρόμο του «μαύρου» και του αυταρχισμού, οδεύει προς το οριστικό τέλος του.
Η ελληνική κοινωνία, οι Ελληνες πολίτες γνωρίζουν όσο κανείς τι ακριβώς έγινε στην ΕΡΤ και για την ΕΡΤ.
Από εκεί και πέρα, θα ακολουθήσουμε τον δρόμο που πρέπει, είτε αυτός οδηγεί σε άλλα Δικαστήρια, ελληνικά ή και ευρωπαϊκά, είτε αυτός περνάει μέσα από θεμελιώδεις πολιτικές αλλαγές, στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.
Διότι τελικά, όπως κάθε μέρα αποδεικνύεται, το κορυφαίο ζήτημα στην Ελλάδα είναι πολιτικό και θεσμικό και μετά ό,τι άλλο.

Είμαστε ακόμη στην αρχή!

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Από ertsocialnetworks|youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: