ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΟΥ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Iωάννα Ανδρονικίδου

“Είμαστε σταθεροί και ανυποχώρητοι στον αγώνα για την ανατροπή του τοπικού πολιτικού κατεστημένου”

24 ΦΒΡΟΥΑΡΙΟΥ2014  
andronikidou
Με αφορμή την πρόσφατη αποχώρηση μιας υποψηφιότητας για την Δημαρχία του Δήμου Εορδαίας θεωρούμε αναγκαίο να αναφέρουμε  τα εξής:
1.      Τιμούμε τον αποχωρήσαντα από τον προεκλογικό αγώνα κ. Αλεξανδρίδη για το ήθος που επέδειξε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.
2.      Αυτά που κυκλοφορούν στα καφενεία περί απόσυρσης και άλλων υποψηφίων από τον προεκλογικό αγώνα ή τα περί συγχωνεύσεων, απορροφήσεων κ.λ.π., κ.λ.π. μας αφήνουν εντελώς αδιάφορους. Ο καθένας καλό είναι να φροντίζει τα του οίκου του.
3.      Ευχόμαστε ειλικρινά σε όλους τους διεκδικητές της Δημαρχίας να έχουν υγεία για να μπορούν να περατώσουν τον προεκλογικό τους αγώνα.
4.      Σχετικά με τον Συνδυασμό μας δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνουμε την χάρη σε αυτούς που προσπαθούν να εμποδίσουν την κάθοδό μας στις εκλογές του Μαΐου.
Είμαστε σταθεροί και ανυποχώρητοι στον αγώνα για την ανατροπή του τοπικού πολιτικού κατεστημένου, που είναι γέννημα του σαθρού και άθλιου πολιτικού συστήματος, που λεηλάτησε τη χώρα και που κατάστρεψε το παρόν και το μέλλον των κατοίκων της και κυρίως της νέας γενιάς που βολοδέρνει στην ανεργία και στην απογοήτευση.
Υπενθυμίζουμε στο σημείο αυτό ότι είμαστε ο μόνος πραγματικά  ανεξάρτητος, ανένταχτος και αδέσμευτος συνδυασμός και σαφώς διαφέρουμε από αυτούς που είναι είτε τραβεστί – ανεξάρτητοι συνδυασμοί, είτε  τοπικά πολιτικά υβρίδια.
Πτολεμαΐδα, 24-2-2014
Η επικεφαλής της
ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΟΥ
ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
http://www.kozan.gr/?p=146515#sthash.5tNzIYXW.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: