ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΑΣ

Προς: Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας

Θέμα: «Δικαίωση της πρότασης μας»

Στην εφημερίδα «Εορδαϊκός Παλμός στις 07-12-2011 και στην σελίδα 2 με τίτλο «Καιρός είναι», αναφέρετε στο ζήτημα αξιοποίησης των εγκαταλειμμένων κτηρίων του Δήμου Εορδαίας, που στο προτελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο έφερε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Κωτσίδης.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ αισθάνεται δικαιωμένη που έστω και ένας Δημοτικός Σύμβουλος κατανόησε την από 01-11-2011 κατατεθειμένη πρότασή μας προς τον Δήμο Εορδαίας για την παραχώρηση με συνυποσχετικό προς τους διαφόρους Συλλόγους της περιοχής Δημοτικών ακινήτων, για αξιοποίηση και συντήρησή τους.

Ήδη σε συνάντηση που είχε το προεδρείο μας στις 08-11-2011, με τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Ασπράγκαθο μετά από πρόσκλησή του, αναπτύξαμε διεξοδικά την πρότασή μας. Θεωρούμε λοιπόν ότι όχι μόνο «Καιρός είναι», αλλά έπρεπε να υλοποιηθεί άμεσα η πρότασή μας, αρκεί ο Δήμος Εορδαίας να δείξει την απαραίτητη βούληση και να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεχόμενος τις σχετικές προτάσεις των ενδιαφερομένων Συλλόγων. Έτσι και ο Δήμος θα απαλλαγεί από πρόσθετες δαπάνες, και οι δημότες θα αισθάνονται πως τα Δημοτικά ακίνητα είναι τμήμα της δικής τους περιουσίας την οποία και θα προστατεύουν.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωτίδης Νικόλαος

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Συμεωνίδης Μάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: