ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-10-2011

 
Μετά από μια μεγάλη περίοδο στασιμότητας και αδράνειας, (κυρίως λόγω προσωπικών προβλημάτων ή μετακόμισης μελών του Δ.Σ. από την περιοχή), η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ οδηγήθηκε στις πρόσφατες (16-10-2011) Εκλογές και την ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Κατά την περίοδο αυτή όμως η περιοχή σημαδεύτηκε από πλήθος εξελίξεων και γεγονότων, που δεν μας αφήνουν αδιάφορους. Έτσι οφείλουμε να τονίσουμε με έμφαση ότι:
Είμαστε κατά της οποιασδήποτε μορφής και από οπουδήποτε και αν προέρχεται, υποβάθμισης της ποιότητας και υγείας των πολιτών αλλά και της περιοχής γενικότερα.
Είμαστε κατά της κατάργησης ή συγχώνευσης σχολικών μονάδων ή Ειδικών Σχολείων στην περιοχή.
Είμαστε κατά της κατάργηση ή υποβάθμισης Δημόσιων Υπηρεσιών, Κλιμακίων, Μονάδων κτλ.
Είμαστε κατά της παραχώρησης, ή «ξεπουλήματος», εκτάσεων της ΔΕΗ, ή του Δήμου Εορδαίας για επενδύσεις «αντί πινακίου φακής» και μάλιστα χωρίς εξασφάλιση σταθερών και μόνιμων θέσεων απασχόλησης.
Στηρίζουμε με θέρμη το Μποδοσάκειο νοσοκομείο, την παραμονή της ΔΟΥ Πτολεμαΐδας, την παραμονή της Επιθεώρησης Εργασίας, την επαναλειτουργία του σταθμού του ΟΣΕ.
Στηρίζουμε με θέρμη κάθε σοβαρή αξιοποίηση της περιοχής με γνώμονα όμως την ποιότητα ζωής των πολιτών και την δημιουργία σταθερών και μόνιμων θέσεων απασχόλησης, «καμιά επένδυση δεν είναι καλή αν δεν έχουν μέλλον τα παιδιά».
Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ-ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΥ-
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: