ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΕΧΕΤΕ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ; ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Αν έχετε γερά νεύρα διαβάστε πόσο ενδιαφέρονται οι "ελληνικές" κυβερνήσεις για την Ελλάδα : Απο το 2005 έως το 2009 δόθηκαν 47 εκατομμύρια ευρώ σε ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ( το δεύτερο όνομα του Διαβόλου ) :
Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ πήρε πάνω απο ένα εκατομμύριο ευρώ . Έτσι εξηγείται πώς ξαφνικά γέμισε η Ελλάδα οικολογικά χωριά !

Η οργάνωση HUMANET ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ πήρε ... 415.000 ευρώ για να κάνει έργα στον ποταμό Σούχε στην Αλβανία , ιατρικά εργαστήρια στην Κούβα ( εδώ έχουμε πληθώρα εργαστηρίων και δεν θέλουμε άλλα ) , αλιευτικά σκάφη στην Σρί Λάνκα ( διότι υπάρχει υπεραφθονία ψαριών στους ωκεανούς και είναι κρίμα να τα τρώνε μόνο οι καρχαρίες ! ) , για την αγορά ενός αξονικού τομογράφου στην Αλβανία ( εδώ είμαστε "κομπλέ" απο τομογράφους και δεν θέλουμε άλλους ) και άλλες τέτοιες αγαθοεργίες .

Η οργάνωση ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ πήρε 193.000 ευρώ για να εκπαιδεύσει άνεργες γυναίκες στην Μολδαβία ( η ανεργία στην Ελλάδα είναι άγνωστη έννοια ! ) , για να κάνει σχολεία στο Κοσσυφοπέδιο ( για να μάθουν οι μαθητές του Κοσσυφοπεδίου οτι "Η Τσαμουριά είναι Αλβανική" ! ) , για να "αναπτύξει" και να "ευαισθητοποιήσει" τοπικές κοινωνίες στην Δομινικανή Δημοκρατία ( διότι έχουν ακόμη την κουλτούρα των Πειρατών της Καραϊβικής και δεν είναι επαρκώς "ευαίσθητες" ! ) , για προγράμματα βιώσιμης ανάπτυξης στο Εκουαδόρ , ανοικοδόμηση σχολείων στην Αλβανία , βοήθεια σε σεισμόπληκτους στην Ινδία , ΜΙΚΡΟΠΙΣΤΩΣΕΙΣ στην Σερβία ( τί ωραίος και ευφυής όρος : "μικροπιστώσεις" ! ) , καθαρισμό νερού στην Τουρκία ( για τον Ασωπό ποταμό δεν άκουσαν τίποτα φαίνεται ) , διαχείριση δασικών πόρων στο Περού και προφύλαξη απο φυματίωση στο Αζερμπαϊτζάν .

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ πήρε 700.000 ευρώ για "υποστήριξη πολιτικών στο Κιριμπάτι" ! ( μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό έφθασε η χάρη μας ! ) , για εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων στη χρηστή διακυβέρνηση στο Σουδάν ( ! ) ( το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ; ) , για ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ μεταρρυθμίσεων στην Αρμενία και άλλα θεάρεστα .
( Τα στοιχεία προέρχονται απο το ΒΗΜΑ 28-3-2010 )

Όποιος βέβαια έχει μια στάλα μυαλού , καταλαβαίνει οτι με τέτοια ποσά ούτε αξονικούς τομογράφους μπορείς να αγοράσεις , ούτε αλιευτικά σκάφη μπορείς να κάνεις . Οπότε , βάλτε την φαντασία σας να ανακαλύψει που πήγαν αυτά τα χρήματα ...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: