ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ <ΠΑΞ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ>

Μια αναλυση του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου Δοκτορος πτυχιουχου μηχανικου Υφηγητου Πολυτεχνειου Ααχεν Γερμανιας

Ολοι οι αρχαιοι λαοι (Ασσυριοι, Βαβυλωνιοι, Χετταιοι, Σουμεριοι, Αιγυπτιοι, Περσες κ.α.) που εξαφανισθηκαν απο το προσκυνιο της Ιστοριας, με εξαιρεση τους Ελληνες, δεν ειχαν δικες τους βασεις, δεν ησαν γηγενης, δηλαδη δεν εζη- σαν αδιαταραχα και χωρις να ξερριζωθουν ‘η να αλλοιωθουν ριζικα στον ιδιο χωρο που τοτε ζουσαν. Ηταν ξενοφερτοι και ως τετοιοι εφυγαν απο το προσκη- νιο της Ιστοριας και εξαφανισθηκαν...........


Την ιδια ακριβως τυχη με τους ως ανω αρχαιους λαους ειχαν και οι αυτοκρατοριες του γνωστου κοσμου της εποχης μας, οπως π.χ. Ισπανια, Αυστροουγγαρια καθως επισης η Οθωμανικη, Βρεταννικη και η Γαλλικη αυτοκρατορια, οι οποιες κατερρευσαν. Στην εποχη μας βαινει για τους ιδιους λογους αλλα και λογω διαβρωση της απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο και η «Pax Americana» 2011 προς καταρρευσην. Η πλανηταρχια των πυρηνικων οπλων, των αεροπλανοφορων, των πυραυλων κ.α. αλλων οπλικων συστηματων ειναι η πλανηταρχια του Φοβου. Προκειται για μια εξελιγμενη «εκδοση» της «κατακυριευσεως της γης», που την χαλκευουν συγχρονοι επιγονοι των θιασωτων του «Φοβου του Κυριου», που μεσου αυτου επι χιλιετιες προσπαθουσαν να κορεσουν την διψα τους για παντοδυναμια, χωρις να το πετυχουν ποτε. Ο παγκοσμιος πολιτικος σιωνισμος, αφου εξαντλησε ματαια ολες τις πρακτικες της εγκοσμιας εξουσιας στις ΗΠΑ, επιστρεφει ολοταχως μεσω της Νεας Παγκοσμιας Ταξης αυτην την φορα στις δοκιμασμενες επι χιλιετιες συνταγες του Σκοταδισμου, οπου η ιστορια γινεται φαντασιωση, η ερευνα γινεται πιστη, ο πολιτισμος γινεται δογμα και οι νομοι του συμπαντος γινονται θεος. Με τον τροπο αυτο ξεθαβει τα «πλασματα» εκεινα που ηταν αποκυηματα της φαντασιας των διαστρεβλωτων της Ιστοριας, που καμμια επιστημονικη μεθοδος δεν μπορεσε ποτε να τους δωση εστω στοιχειωδη ιστορικη αποδειξη της υπαρξεως τους, και να τα ανακηρυσση σε πολιτικους οδηγους των λαων. Με τον τροπο αυτο επαναφερει τα «μοντελλα» των ατελειωτων ποταμων αιματος και αμετρητων αιωνων σκοτους και βαρβαροτητας, γενοκτονιων και ρατσισμων, διωγμων του πνευματος και κατατρεγμων της Επιστημης και του Πολιτισμου.


Ο δηθεν ελληνιστης και κορυφαιος συμβουλος του πρωην προεδρου των ΗΠΑ Τζωρζ Μπουs, Victor David Hanson, συνεβουλευεν αυτον οτι η «βια» πρεπει να ειναι οργανο της αμερικανικης εξωτερικης πολιτικης, την οποιαν εφαρμοζει και ο σημερινος «Μαυρος Αβρααμ των ΗΠΑ» μαζι με τα ορνια του. Η διαφορα ειναι στο οτι ο «Μαυρος Αβρααμ» ελαβεν προωρα και το βραβειο Νομπελ Ειρηνης !!! Στον γραφοντα ειναι γνωστο οτι σε ολες τις εποχες ο ισχυροτερος Επιβαλλει το πολιτικο του προτυπο και οτι σημερα επικρατει η ταση για την διαδοση της εβρα’ι’κης και γενικοτερα της κληρονομιας του πολιτικου σιωνισμου και οτι συνεχιζεται ο ανιερος σφετερισμος και η παραχαραξη του Ελληνικου Πολιτισμου. Ανεξαρτητα της εννοιας που δινει κανεις στην λεξη «Πολιτισμος», τα πανανθρωπινης αξιας στοιχεια ειναι διαβαθμισμενα σε δυο κλιμακες :

1.Λογος, θεωρια, διαλογος, ερευνα, λογικη και αποδειξη, τεκνα των οποιων ειναι
2.η επιστημη, τεχνολογια, καλλιτεχνικος ‘η φιλοσοφικος στοχασμος και η δημοκρατια.


Τυχον διαφοροποιησεις κατα τοπους, εποχες ‘η λαους ειναι απλες εκτροπες ‘η διστρεβλωσεις των ως ανω. Αυτο ενοχλει πολλους και διαφορους που εχουν ειδικευθει στον τομεα του σφετερισμου και της παραχαραξης. Ετσι ο σημερινος «πολυπολιτισμος» της πλανηταρχιας του αυριον ειναι μια «καραμελλα» του παγκοσμιου εγωισμου, της παγκοσμιας σιωνιστικης ανοησιας ‘η της παγκοσμιας σιωνιστικης απατης. Πολυπολιτισμος με την αποκλειστικη ανθρωπινη εννοια δεν υπαρχει. Υπαρχει μονο ενας πολιτισμος και αυτος ειναι ο Ελληνικος. Δεν υπαρχει ουτε νοειται παγκοσμιοποιηση, πλανηταρχικη, αμερικανικη, σιωνιστικη και οπως αλλως την ονειρευονται οι σφετεριστες και οι παραχαρακτες. Υπαρχει μονο η επερχομενη ελληνοποιηση του κοσμου και αυτη δεν εχει να κανει τιποτε με το μορφωμα του ετσι ονομασθεντος ελληνοχριστιανικου πολιτισμου, ουτε και με την σημερινη Ελλαδα-Κρατος. Παραμενει αξιο αποριας πως ενας, δηθεν ιστορικος και ελληνιστης, ο Victor David Hanson, μας κατατασσει στην θεωρια του για την συγκρουση των πολιτισμων στο σλαβικο ορθοδοξο τοξο, που αυτοματα βρισκεται υπο επιτηρηση της πλανηταρχιας. Αγνοει ο ιστορικος αυτος, οτι το προβλημα ‘η μη των πολιτισμων εξαρταται απο διαδικασιες εξανθρωπισμου του ανθρωπου και ηθικοποιησης του πολιτισμου χωρις αποκλεισμους και εκβιαστικα διλληματα, χωρις τροπους υποταγης των παντων σε μια μονοδιαστατη πραγματικοτητα του διεθνους πολιτικπυ σιωνισμου. Ολοι οι πολιτισμοι ειναι ισοτιμοι και γι’ αυτο κανενα συστημα αξιων δεν μπορει, γνωσιολογικα να υπερισχυση εναντι κανενος αλλου.

Ο χαλδαιος μαγος και διαμελιστης των εθνων «Αβρααμ», δεν μπορει δια της Νεας Παγκοσμιας Ταξης να γινη ειρηνοποιος μεταξυ των τριων εβραιογεννων θρησκειων. Το παλιο πλαστο μοντελλο του θρησκευτικου και το νεο και επισης πλαστο μοντελλο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, που εκει οπου πηγαιναν και τα δυο αφηναν πισω τους και συνεχιζουν να αφηνουν καπνιζοντα ερειπια, δεν μπορουν σημερα να πεισουν κανεναν απο τους ανθρωπους που σκεφθονται βαση της Λογικης του Αριστοτελη. Η «Pax Amerikana των Μωυσηδων» που ελεγχουν σημερα τις ΗΠΑ δεν εχει καμμια σχεση με την «Pax Athenaica των Περικληδων» που κυβερνουσαν την αρχαια Αθηνα. Αν ποτε υπαρξη μια «Πανανθρωπινη Παγκοσμιοτητα», ουτε η «Νεα Παγκοσμια Ταξη», ουτε η ετσι ονομασθεισα «Παγκοσμιοποιηση», ουτε ο «Πολυπολιτισμος» θα την γεννησουν, αλλα μια και μοναδικη πανανθρωπινη πνευματικη μητρα, δηλαδη η υπαρκτη «Παγκοσμια Ελληνικοτητα», η οποια δεν εχει καμμια σχεση με την σημερινη Ρωμιοσυνη και με το μορφωμα του Ελληνοχριστιανισμου.

Υπαρχουν πολλες πλευρες της σημερινης κρισης μεταξυ Αφγανισταν, μεσω Περσικου κολπου, οικογενειακων δικτατοριων της περιοχης, διαμαχης Ισραηλ-Παλαιστινιων, Υεμενης, Συριας, Αιγυπτου, Λιβυης, Τηνυσιας εως Μαροκο, οι οποιες ειναι ασαφεις και, οπωσδηποτε, συζητησιμες, ωστοσο υπαρχουν και καποια σημεια στα οποια ολοι συμφωνουν. Ενα τετοιο σημειο ευρειας συμφωνιας, συνισταται στο οτι τα γεγονοτα ειναι πολυ σημαντικα και αποκαλυπτικα οσον αφορα την καταρρευση της «Pax Americana» και την εμφανιση της Νεας Παγκοσμιας Ταξης υπο την ηγεσια του Πολιτικου Σιωνισμου. Ο Μετα-ουγουελιανος κοσμος, ο κοσμος της Νεας Παγκοσμιας Ταξης εχει ηδη αρχισει με ενα απολιτιστον πολιτισμο που βασιζεται στην λογικη του Morgenstern «τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι» και στο δογμα «’η συνθικολογεις ‘η θα πεθαινεις». Ο κοσμος κυβερναται πλεον δια της «βιας» και οχι δια της «διπλωματιας». Ουδεμια ενδειξη εχει γινει μεχρι σημερα ορατη, οτι η Νεα Παγκοσμια Ταξη βασιζεται στην ειρηνη και δικαιοσυνη. Εκεινο που εγινε ολοφανερο ειναι, οτι τα εκτελεστικα οργανα της Νεας Παγκοσμιας Ταξης, ΗΠΑ και Μεγαλη Βρεταννια στην πρωτη γραμμη, συνεχιζουν κατ’ εντολη την απο μακρου διεξαγομενη εκστρατεια τους κατα του Διεθνους Δικαιου και του ΟΗΕ. Οι ΗΠΑ και ο πιστος συνεταιρος Μεγαλη Βρεταννια επιλυουν ολα τα παγκοσμια ζητηματα, μετα την πτωση της Σοβιετικης Ενωσης, βιαια ‘η, εστω, υπο την απειλη βιας. Προκειται για μια νεα βασικη αρχη που πηγαζει απο τις αρρωστημενες αποψεις τουVictor David Hanson. Συνεπως ποτε δεν συμβιβαζονται πλεον οι ΗΠΑ επι θεματων αρχης, διοτι αλλως αυτα παυουν να ειναι θεματα αρχης. Η αρχη ταυτιζεται με την βια και ειναι μια απλη σκοπιμοτητα. Γι’ αυτο οι σημερινοι πολεμοι των ΗΠΑ και των συμμαχων τους, ειναι ξενοι προς την φυσικη διαδικασια των ηρακλειτιων αναμετρησεων των τασεων και ροπων, που καθοριζουν την περικλειουσα της ελευθεριας, δηλαδη ειναι πολεμοι μη ελευθερωτικοι. Οι πολεμοι αυτοι δεν ειναι «πατερες» θεων και ανθρωπων, δουλειας και ελευθεριας, δεν εχουν σαν κινητρο τους την «εριν» αλλα τις διαστροφικες παρανο’ι’κες ορμες του πολιτικου σιωνισμου, υπεραναπτυγμενες νοσηρα σε παρα φυσιν βαθμο. Οι πολεμοι αυτοι δεν διεπονται απο την κριση της «δικης», αλλα οδηγουν σε αποτελεσμα που δεν ειναι νικη ‘η ηττα, αλλα απλη αυτοκτονια, σταδιακη πορεια προς την εξαφανιση του ανθρωπινου ειδους απο τον πλανητη μας.


Οι ΗΠΑ σημερα υπο την καθοδηγηση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, αμετακινητες στην μακροχρονια και οξυτατη συγκρουση τους με το Διεθνες Δικαιο και το ΟΗΕ, δεν θα επιτρεψουν να συγκληθη π.χ. για το προβλημα που οι ιδιες δημιουργησαν στην Λιβυη για να εξοστρακισουν τον Κανταφι, που οι ιδιες πριν μερικες δεκαετιες τον ανεβασαν στην εξουσια, μια Διεθνης Συνδιασκεψη για τερματισμο της αιματοχυσιας. Συνεπως δεν θα υπαρξει κανενας συμβιβασμος επι θεματων της αρχης ασκησης βιας.

Απο ιστορικη αποψη οι ΗΠΑ και η Μεγαλη Βρεταννια ειναι οι δυο χωρες οι οποιες εγκαθιδρυσαν την ιμπεριαλιστικη αποικιοκρατια στις περιοχες μεγαλων κοιτασματων Υδρογονανθρακων. Η Μεγαλη Βρεταννια και η Γαλλια υπηρξαν οι μειζονες αποικιοκρατικες δυναμεις στις περιοχες αυτες μεχρι τον Β’ Παγ- κοσμιο Πολεμο. Αυτες επροδοσαν την Ελλαδα κατα τον αιματερο ελληνοτουρ- κικο πολεμο 1919-1922 χαριν των κοιτασματων Υδρογονανθρακων του οθωμα- νικου βαλαετιου της Μουσουλης, που οφθαλμοποιουσαν. Ο πολεμος αυτος δεν ηταν πολεμος της Ελλαδος κατα της Τουρκιας αλλα πολεμος μεταξυ Αγγλιας, Γαλλιας και ΗΠΑ για τον υγρο μαυρο χρυσο των περιοχων του Περσικου Κολπου που κοστισε την Ελλαδα πανω απο 100.000 νεκρους και περιπου 1,5 εκατομμυριο Ελληνες προσφυγες απο την Μικρα Ασια (1).


Μετα τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο οι ΗΠΑ και η Μεγαλη Βρεταννια ειναι οι ιμπεριαλιστες, με τις ΗΠΑ ομως να εχουν σαφως προβαδισμα.


Στο σημειο αυτο τυγχανει μεγαλης σημασιας να φερουμε στην μνημη μας ορισμενα χαρακτηριστικα στοιχεια του παρελθοντος για να κατανοησουμε τις εγκληματικες συμπεριφορες του παγκοσμιου πολιτικου σιωνισμου. Η Μεγαλη Βρεταννια κατελαβε το Ιρακ κατα τον Α’ Παγκοσμιο Πολεμο, οταν η Οθωμανικη αυτοκρατορια επνεε τα λοισθια. Την εποχη εκεινη η υπερμετρη εξαπλωση της, συρρικνωσε την ισχυ της. Ειχε ηδη αποδυναμωθει απο τον Α’ Παγκοσμιο Πολεμο. Καθε παρακμαζουσα αυτοκρατορια γινεται περισσοτερο βιαιη για να διατηρηση την εξουσια της. Τοτε εγινε η σφαγη του Αρμιτσαρ στην Ινδια, οπου τα στρατευματα της Μεγαλης Βρεταννιας δολοφονησαν 400 ανυπερασπιστους διαδηλωτες. Σε τι διαφερει η σφαγη αυτη με την σφαγη 254 ανδρων, γυναικων και παιδιων του χωριου Ντε’ι’ρ Γιασσιν της Παλαιστινης απο τα στρατευματα του Ιργκουν του Μεναχεμ Μπεγκιν στις 9 Απριλιου 1948 ‘η την σφαγη των Αραβων προσκυνητων στον ταφο των Πατριαρχων στην Παλαιστινη απο τον Δρ. Μπαρουχ Γκολντστα’ι’ν στις 25 Φεβρουαριου 1994 ; Οσο αφορα το Ιρακ, εκεινη την εποχη απεφασισθη απο την Μεγαλη Βρεταννια, εφ’ οσον δεν διεθετεν αυτη αρκετα στρατευματα για να το ελεγξουν, να καταφυγουν σε βομβαρδισμους (οπως σημερα στην Λιβυη) προς εκφοβισμο. Επρεπε να βομβαρδιστουν χωρια και να σκοτωθουν γυναικο- πεδα, διοτι αυτος ειναι ο μονος τροπος για τους δολοφονους της ανθρωποτητας για να τους κρατησουν υποταγμενους. Το ιδιο δεν εκαναν με τους βομβαρδισμους στην πολη Dresden της Γερμανιας στον Β’ Παγκοσμιο πολεμο ; Το 1920, η βρεταννικη RAF και η Διοικηση Υποθεσεων Μεσης Ανατολης ζητησαν αδεια απο το υπουργειο Πολεμου στο Λονδινο, για την χρηση χημικων οπλων «κατα απειθαρχων Αραβων πειραματικως». Εκεινη την εποχη απο τις ιμπεριαλιστικες και εγκληματικες δυναμεις, τα χημικα οπλα θεωρουνταν ως η εσχατη λυση, σχεδον οπως θεωρουνται τα πυρηνικα οπλα μετα την Χιροσιμα και το Ναγκασακι. Ο υπευθυνος αξιωματουχος της Μεγαλης Βρεταννιας εκεινη την εποχη που διετυπωσε οτι «υποστηριζω ανεπιφυλακτα την χρηση δηλητηριωδων αεριων κατα απολιτιστων φυλων» δεν ηταν αλλος απο τον μετεπειτα ηρωα της Δυσης κ. Ουινστον Τσωρτσιλ, δηλαδη ο ανθρωπος που μετα τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο αιματοκυλησε και την Ελλαδα ως ευχαριστω για την σθεναρη αντισταση της Ελλαδος κατα της ναζιστικης Γερμανιας.


Κατα την δεκαετια του 1920 η ιμπεριαλιστικη αποικιοκρατια της Μεγαλης Βρεταννιας απεκλεισε στον Περσικο Κολπο το Ιρακ απο την θαλασσα, απο- σπωντας απο αυτο δυο ακατικητα νησια τα οποια και παραχωρησε στο Κουβε’ι’τ υπο το καθεστως, ομως, προτεκτορατου. Το ενα απο τα ακατικητα αυτα δυο νησια με το ονομα «Φα’ι’λακα» χρησιμοποιησε και ο ναυαρχος του Μεγαλου Αλεξανδρου Νιαρχος και το βαφτισε με το ονομα «Ικαρος» (2). Το 1960 εντοπισθηκε στο νησι αυτο ο ναος της Αρτεμης και μια μαρμαρινη πλακα χαραγμενη με ελληνικα γραμματα.


Υπηρξε μια μεγαλη διαμαχη μεταξυ ΗΠΑ και Μεγαλης Βρεταννιας, αλλα αυτη διευθετηθηκε με τους ορους των ΗΠΑ. Η Γαλλια την εποχη εκεινη απεπεμφθη, διοτι ηταν πολυ αδυναμη για να συμμετεχει. Η Μεγαλη Βρεταννια εγινεν ο αναπληρωτης των ΗΠΑ, δηλαδη ο συνεταιρος αυτης, ιδιοτητα που κατεχει μεχρι τις ημερες μας.

Επανερχομενη στην μετα τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο εποχη, η Μεγαλη Βρεταννια και οι ΗΠΑ εγκαθιδρυσαν στην περιοχη των μεγαλων κοιτασματων Υδρογονανθρακων στον Περσικο Κολπο τα προτεκτορατα τους κατα την εκδο- χη της συγχρονης αποικιοκρατιας. «Θα πρεπει να παραχωρεις στις χωρες αυτες δηθεν ανεξαρτησια και ελευθερια και να κυβερνας πισω απο ενα αραβικο προσωπειο. Πρεπει να συγκαταληφθη η προσαρτηση των χωρων αυτων με προπετασματα παραμυθιων, οπως των ουδετερων κρατων εν μεσω αντιμαχομενων δυναμεων ‘η σφαιρων επιρροης». Ετσι και εγινε.


Πολλα «αραβικα προσωπεια» δολοφονων και βασανιστων κατασκευασθηκαν για τον ελεγχο των πετρελαιοπηγων. Το οτι ηταν δικτατορες, βασανιστες και δολοφονοι δεν ειχε καμμια σημασια οσο καιρο θεωρουνταν καλοι, μετριοπαθεις και καταλληλοι για «μπιζνες», οσο καιρο ικανοποιουσαν τα συμφεροντα των ΗΠΑ. Οταν αυτοι ομως ξεφευγουν απο την χαραγμενη γραμμη και γινονται υπερ το δεον ανεξαρτητοι ‘η ενοχλουν καποιους ‘η θετουν σε κινδυνο καποια εμπορικα συμφεροντα ‘η οτιδηποτε αλλο, μετατρεπονται σε μια νυχτα - οπως προσφατα ο Κανταφ ι- σε μετενσαρκωσεις του Τζενγκιζ Χαν. Το δολοφονικο και καταπιεστικο παρελθον τους χρησιμοποιηται ξαφνικα ως δικαιολογια για την καταστροφη τους. Η δικαιολογια αυτη ονομαζεται αποπροσανατολιστικα και και υποκριτικα ανθρωπινα δικαιωματα, επανασταση για την δημοκρατια και αλλα παρομοια παραμυθια. Το εργο αυτο με συμπραξη του εγκληματικου και ελεγχομενου ΟΗΕ παιζεται διαρκως. Οι πετρελαιοφορες περιοχες πρεπει να παραμεινουν στα χερια των αμερικανοβρεταννων και κατ’ επεκταση στα χερια του πολιτικου σιωνισμου και το Συμβουλιο Ασφαλειας του ΟΗΕ οφειλει να ειναι παντα ετοιμο να προσφυγη στην βια οταν κρινοταν αναγκαιο, προκειμενου να προστατευτουν τα συμφεροντα των απαταιωνων και δολοφονων της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου.

Τα εθνη στον πλανητη μας ‘η οτι με την εννοια αυτη νοειται, ξεπερνουν τον αριθμο 2.000.

Το 1945 ο πλανητης μας αποτελουνταν απο 60 κρατη

Το 1964 ο πλανητης μας αποτελουνταν απο 160 κρατη

Το 2004 ο πλανητης μας αποτελουνταν απο 190 κρατη

Το 2008 ο πλανητης μας αποτελουνταν απο 191 κρατη

Το 2011 ο πλανητης μας αποτελειται απο 193 κρατη



με περεταιρω αυξανομενες τασεις.

Απο που ξεφυτρωσαν μεταξυ 1945 και 2011 τα επιπλεον 133 κρατη και γιατι ; Μηπως τα 60 κρατη του 1945, βασιζομενα στην εβραιοχριστιανικη αρχη «αγαπα τον πλησιον σου» απεφασισαν να μοιρασουν την εδαφικη τους ακεραιοτητα με τους επιπλεον 133 γειτονικους εξουσιαστας ; Μηπως για τους λογους αυτους προβλεπεται να μοιραση σε λιγο και η Ελλαδα μερος της εδαφικης της ακεραιοτητας για ανθρωπιστικους λογους στην «Δημοκρατια της Τσαμουριας», στην «Μακεδονικη Δημοκρατια του Αιγαιου», στην «Μουσουλμανικη Δημοκρατια της δυτικης Θρακης» και στην «Δημοκρατια της Κρητης» ; Μηπως γι’ αυτο μας το προσφωνησε η πρωην Προεδρος της Βουλης των Ελληνων κ. Μπενακη εκ μερους της Βουλης, απευθυνομενη στον κ. Καρολο Παπουλια στις 12.12.2004 για την εκλογη του στην Προεδρια της Δημοκρατιας, που και αυτος ισως ως Εβραιος καθ’ ολου δεν αντεδρασε ;

«...τα εθνικα συνορα και ενα μερος της εθνικης κυριαρχιας θα περιορισθουν, χαριν της ειρηνης, της ευημεριας και της ασφαλειας στην διευρυμενη Ευρωπη…»

Το «Κολεγιο των Αθηνων», παραρτημα της «Λεσχης Μπιλντεμπεργκ» στην Ελλαδα, το ιδρυσαν η Δελτα-Μπενακη-των Μπενακηδων. Συνεπως η πρωην Προεδρος της Βουλης των Ελληνων κ. Μπενακη ειναι καλα πληροφορημενη για τα σχεδια του Σορος, του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Ο γραφων αντιγραφει ορισμενα χαρακτηρηστικα σημεια απο το αρθρο του κ. Παναγιωτη Τρα’ι’νου (Εθνικο Απελευθερωτικο Μετωπο-ΕΑΜ Β’) που αναρτηθηκε στην Ιστοσελιδα του διαδικτυου «Αρχαια Ιθωμη» της 15.10.2010 με τιτλο «Τιτλοι ΤΕΛΟΥΣ για τον Καρατζαφερη» σχετικα με το «Κολεγιο των Αθηνων», που ισως θα ειχαν καποια σχεση με την ως ανω τραγικη για την χωρα μας δηλωση της πρωην Προεδρου της Ελληνικης Βουλης κ. Μπενακη.

«…Τους δορυφορους του πολιτικου μας σκηνικου τους ελεγχε ο Μητσοτακης αυτοπροσωπως. Χωρις να θιγει τα δικαιωματα του Κολεγιου, εκανε το «παιχνιδι» μονος του. Αλλωστε δεν ηταν ξενος. Δικος του ανθρωπος ηταν. Το μητσοτακε’ι’κο ανηκει στο Κολεγιο. Ανηκει σ’ αυτο το «στρατοπεδο». Εκ των βασικων «παικτων» του θα λεγαμε. Βασικων…οσο και ο Σαμαρας. Αν ο Σαμαρας ειναι δισεγγονος της Δελτα-Μπενακη-των Μπενακηδων, που ιδρυσαν το Κολεγιο-, ο Μητσοτακης δεν παει πισω. Ο Μητσοτακης ειναι ο ανιψιος του Βενιζελου (εννοει του Εθναρχου !) και κολλητου των Μπενακηδων και ενας εκ των υδρυτων του Κολεγιου. Οτι «μεριδιο» παιρνει η οικογενεια Σαμαρα απο το Κολεγιο, το ιδιο παιρνει και η οικογενεια Μητσοτακη. Προεδρος των αποφοιτων του Κολεγιου ηταν ο αδερφος του Σαμαρα και προεδρος στο διοικητικο συμβουλιο γονεων και κηδεμονων του Κολεγιου ηταν η γυναικα του Κυριακου Μητσοτακη…….Αυτος ο Μητσοτακης -και αρα το Κολεγιο-ελεγχε τοσο το ΚΚΕ οσο και το ΛΑΟΣ. Το ΚΚΕ το ελεγχε με τους εκβιασμους των χρηματοδοτησεων του. Ο Μητσοτακης παντα το προστατευε, για να μην ελεγχθει απο το ελληνικο κρατος. Να μην μαθει ο κοσμος για τα ξενα χρηματα, που επαιρνε το χαφιεδομαγαζο του Περισσου….. τα ρωσικα ρουβλια, για να υπηρετη τη Μοσχα…τα εβρα’ι’κα χρηματα του Σορος, για να υπηρετη τη Νεα Ταξη…τα ελληνικα χρηματα, που πηρε απο το κρατος, για να παιζη τα παιχνιδια του Μητσοτακη και βεβαια του Κολεγιου...».

Υπο την προ’υ’ποθεση οτι ο Εθναρχης της Ελλαδος κ. Ελευθεριος Βενιζελος ηταν Ελληνας εβρα’ι’κης καταγωγης και σιωνιστικης αποχρωσης, το ιδιο θα ηταν και η Δελτα-Μπενακη-των Μπενακηδων και κατ’ επεκταση η πρωην Προεδρος της Ελληνικης Βουλης κ. Μπενακη, η οικογενεια Σαμαρα, η οικογενεια Μητσοτακη και τρεχα γυρευε….Το οτι το ΚΚΕ ειναι σιωνιστικο δημιουργημα και συνεχιζει να παιζει μεχρι τις ημερες μας τον προδοτικο του ρολο, αυτο δεν ειναι αγνωστο, παρα μονο στους ιδιους τους Κομμουνιστες. Γνωστο ειναι, οτι και ο αλλος αειμνηστος Εθναρχης της Ελλαδος κ. Ανδρεας Παπανδρεου ιδρυσε το 1974 το ΠΑΣΟΚ με τα χρηματα του τραπεζικου οικου των Εβραιων Rotschilds, ενω στις αρχες ηδη της δεκαετιας του 1980 ο γνωστος σε ολους μας εβραιος κερδοσκοπος και υπερμαχος της διαλυσης των εθνικων κρατων και των Βαλκανιων και χρηματοδοτης του κρατικου μορφωματος των Σκοπιων, Σορος, εκανε σκεψεις και για το πολιτικο μελλον του νυν Πρωθυπουργου της Ελλαδος, υπο το βλεμα της υπερφιλοδοξης εβραιας μητερας του Margharet Tschad και πολλων αορατων Ελληνων αρχηγων των πολυπλοκων δρασεων του κερδοσκοπου και πολιτικοσιωνιστη Σορος στα Βαλκανια. Με τους τεραστιους επικινωνιακους μηχανισμους του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ο κ. Γεωργιος Παπανδρεου, αν και περιορισμενης πνευματικης ικανοτητας, ανελιχθει απο βουλευτης, σε υπουργο παιδειας και εξωτερικων και σημερα σε Πρωθυπουργο της χωρας μας. Στοχος του πολιτικου σιωνισμου, η υπογραφη απο τον ανθρωπο τους τον Μα’ι’ο του 2010 της διεθνης συμβασης με το ΔΝΤ, μιας ανυποστατης συμβασης που ειναι αντιθετη στην διεθνη ευρωπα’ι’κη και ελληνικη νομιμοτητα, που παραβιαζει καταφορα το Ελληνικο Συνταγμα, γινεται αναφορα στα Κυριαρχικα Εθνικα μας Δικαιωματα και παραβιαζονται θεμελιωδεις αρχες δικαιου. Με το αρθρο 14 παρ. 5 της συμβασης αυτης, η Ελλας παραιτειται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ απο τις ασυλιες προστασιας της Εθνικης Κυριαρχιας. Κατα τον Προεδρο του δικηγορικου συλλογου Αθηνων κ. Δημ. Παξινου, τετοιος πρωτογνωρος ορος δεν συνανταται ουτε σε αποικιοκρατικες συμβασεις.

Κατα τον Αντωνη Αντωνιαδη, επιτιμου Α/ΓΕΝ (6) :

«Ο πολεμος τελειωσε...Και ειμαστε ηττημενοι........» ...Το οτι ακομα δεν εχουμε....παραχωρησει κυριαρχικα δικαιω- ματα οφειλεται σε ευνο’ι’κη για εμας, επι του παροντος, διεθνη πολιτικο-οικονομικη συγκυρια των εμπλεκομενων ισχυρων οικονομικα Χωρων και Οργανισμων, του ΔΝΤ και της ΕΕ καθως και των οποιων προθεσεων τους για την στηριξη ‘η μη του ευρω στην «μαχη» του εναντι του δολαριου......»

Τουλαχιστον για την τιμη των οπλων κ. Αντωνιαδη, δεν θα επρεπε να εξεγερθουν στην παρουσα φαση οι Ενοπλες Δυναμεις και μαζι με τον Ελληνικο Λαο, σε μια κοσμογονικη διαδικασια, να κρεμασουν ολους τους υπευθυνους της σημερινης τραγικης καταστασης, στις αγχονες που θα στηθουν στην Πλατεια Συνταγματος ; Ολοι οι προδοτες, αδιαφορου κομματικης αποχρωσης που συνεργαζονται με τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο ετσι και αλλως εχουν προ πολλου γυρισει την πλατη τους στις Ελληνιστικες μας καταβολες και παιδεια, χαριν του Ελληνοχριστιανικου μορφωματος του θρησκευτικου σιωνισμου. Χωρις την ολοκληρωτικη εξοντωση των υπευθυνων δεν θα μαζεψουμε ποτε τα οποια συντριμμια μας !!!

Απο την αλλη πλευρα δεν πρεπει να λησμονουμε οτι, οπως το διαλαλει ο Ισοκρατης, ειμαστε «αυτοχθονες», δηλαδη γηγενης και οχι ξενοφερτοι απο την Αφρικη ‘η την Κεντρικη Ευρωπη και θα επιζησουμε και την «Pax Americana» :

«Δεν διωξαμε αλλους που ησαν εδω, ουτε ηρθαμε απο αλλου να την καταλαβουμε ερημη απο πληθυσμο, ουτε ειμαστε μιγαδες και ανακατεμενοι με αλλα εθνη, αλλα προερχομεθα απο καλο και γνησιο εθνος, ωστε γεννηθηκαμε σ’ αυτην εδω την γην, την κατεχουμε και διαβιουμε ολον τον καιρο. Ασχετως αν ολον τον 20ον μ.Χ. αιωνα η διεθνης σιωνιστικη εξουσια ραδιουργει σε βαρος του Ελληνισμου και με την χρησιμοποιηση της Τουρκιας σαν «πολιορκητικο κριο» επιδιωκει την εξουση του Ελληνικου Γενους απο τις παναρχαιες πατρογονικες του εστιες (Μικρα Ασια, Κυπρος, Αρχιπελαγος του Αιγαιου).

Οι Ελληνες και η Ελληνικη Φυλη, και προ του κατακλυσμου του Ωγυγου και την καταβυθιση της Αιγηιδος, δηλαδη απο την πρωτη εμφανιση του ανθρωπου, υπηρξε η φυλη που εζησε και ζη αδιαταραχτα και χωρις να ξερριζωθη ‘η να αλλοιωθη ριζικα στον ιδιο χωρο στον οποιο και σημερα ζουμε.


Η διεθνης εξουσια του πολιτικου σιωνισμου και οι εδω αθλιοι χριστιανορωμιοι υπηρετες και διεκπεραιωτες της θελουν να μας επιφερουν αναμειξη και να μας μεταβαλουν σ’ ενα αθλιο συνονθυλευμα, ωστε να απωλεσουμε την εθνικη μας ταυτοτητα. Στον σκοπο αυτο συμβαλουν και ορισμενοι «γραικυλοι» και δηθεν «διεθνιστες» ανθελληνες, οι οποιοι χλευαζουν την καταγωγη τους.


Ολοι αυτοι προσπαθουν να περιορισουν τον χρονικο οριζοντα του Ελληνισμου. Βαζουν αυθαιρετα διαχωριστικη γραμμη και τον ονομαζουν «Προελληνικο», οταν αναφερονται στους Αρχαιοελληνες Πελασγους. Ετσι διασπουν τεχνητα και αναιτια την διαχρονικοτητα της ενδοξης ελληνικης φυλης. Συχνα η αρχαιολογικη σκαπανη βρισκει και πραγματα που πολλοι Ρωμιοι και ξενοι θα ηθελαν να μην ειχαν βρεθει ποτε, οπως συνεβη με τα Μινωικα ανακτορα. Το γεγονος της υπαρξης εχεφρονων ανθρωπων στην πατριδα μας ειναι και επιστημονικα τεκμηριωμενο απο την αρχαιολογικη και ανθρωπολογικη ερευνα. Οι ανακαλυψεις του ανθρωπολογου Αρη Πουλιανου και αλλων μιλουν μονες τους (3, 4, 5) :

1.Σκελετοι Ευρωπαιου Αρχανθρωπου ηλικιας 750.000 ετων
2.Ιχνη φωτιας ηλικιας 1 εκατ. ετων
3.Ελεφας και οπλα κυνηγων στην Πτολεμα’ι’δα ηλικιας 11 εκατ. ετων
4.Κνημη ανθρωπου της Τριγλιας ηλικιας 3 εκατ. ετων
5.Σκελετοι σπηλαιου Θεοπετρας ηλικιας 50.000 ετων κ.α.


Ολα τα ως ανω σκοπημα αποσιωπουνται απο το εξουσιαστικο κατεστημενο μονο και μονο για να μη διαταραχθη το ηλιθιο δογμα

«η Αφρικη πρεπει να ειναι η κοιτιδα του ανθρωπινου γενους»

Προκειται για μια επιστημονικη συνωμοσια που εχει στηθη εδω και αρκετους αιωνες για να προβαλη την Αφροασιατικη υπεροχη και μεσω αυτης την ανωτεροτητα του «περιουσιου λαου» !!!

Η συστηματικη επιθεση του δογματικου ιερατειου του πολιτικου σιωνισμου κατα του Ελληνισμου εξυπηρετει συγκεκριμενους δολιους σκοπους που αποβλεπουν στον πληρη αφανισμο του Ελληνισμου σαν οικοδομημα οντοτητας και σκεψης, γιατι στεκεται εμποδιο στα οικονομικα συμφεροντα και σχεδια για παγκοσμια επικρατηση.


Παρ’ ολη την αγγλοαμερικανικη κηδεμονια και παραπλανηση που πηγαζει απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, η Ελλας θα επιζησει ολους τους πολιτικους, πολιτισμικους και θρησκευτικους τυφωνες του 21ου μ.Χ. αιωνος που ερχονται. Η «Pax Amerikana» εχει μονο μια πιθανοτητα για να αποφυγη την καταρρευση της, την ανακαλυψη και υιοθετηση του αυθεντικου Ελληνικου Πολιτικου Πολιτισμου που θα γινη αποδεκτος και απο ολοκληρη την Υφηλιο. Οι υπευθυνοι ηγετες των ΗΠΑ πρεπει να κατανοησουν οτι οι Εβραιοι μεσω του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και του χριστιανισμου προωθουν το αλογο («πιστευε και μη ερευνα»), δηλαδη εισαγουν το δογμα και γενικωτερα την θεοκρατια. Ο Ελληνικος Πολιτικος Πολιτισμος, δηλαδη ο Ελληνισμος απο την αλλη πλευρα εισαγει την θεωρια, την αποδειξη, την ερευνα και τον διαλογο, που οδηγουν στην επιστημη και την δημοκρατια.



Ας διαλεξουν......

Δεν υπάρχουν σχόλια: