ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Έγινε χθες 28-03-2016 η τελευταία μαζική παράδοση πλαστικών καπακιών από πρώην μέλη της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ στον σύλλογο Αμεα περιφερειακής ενότητας Δυτικής Μακεδονίας.
Τα πρώην μέλη της ΚΙΝΗΣΗΣ πιστά στις αρχές της αλληλοβοήθειας και της συνεργασίας, παρέδωσε στον σύλλογο Αμεα ποσότητα 460 κιλών από πλαστικά καπάκια, (τελευταία μαζική παράδοση ως ΚΙΝΗΣΗ). 
Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των ατόμων με ειδικές ανάγκες και ειδικά στον σύλλογο Αμεα και στην προσπάθεια συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών, ορίζοντας μάλιστα και συγκεκριμένους χώρους συλλογής βοηθώντας με όλες τις δυνάμεις της στην ανθρώπινη αυτή προσπάθεια. Λόγω της παύσης λειτουργίας της ΚΙΝΗΣΗΣ υπήρχε ποσότητα από καπάκια που έπρεπε να παραδοθεί, γεγονός που έγινε χθες από πρώην μέλη της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ. 
Τα πρώην μέλη της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ και οι φίλοι της  θα συνεχίσουν μεμονωμένα πλέον την συγκέντρωση πλαστικών καπακιών, παραμένοντας στην ιδέα του ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: