ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡ. ΚΩΤΙΔΗ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

Ο άλλοτε άσος της Ζανκτ Πάουλι και της Ουνιόν Βερολίνου, Αντρέας Μπίερμαν έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 33 ετών

                                                        
Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε την Παρασκευή, υποφέροντας από κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια.
Ο Μπίερμαν είχε παραδεχθεί το πρόβλημα του μετά την αυτοκτονία του τερματοφύλακα του Ανόβερου και της εθνικής Γερμανίας, Ρόμπερτ Ένκε.
Μάλιστα είχε πει πως έκανε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη με την δημοσιοποίηση του προβλήματος του.
Τελευταία ομάδα του ήταν οι Σπαντάουερ Κίκερς. "Είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι" τόνισε στο γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Γκίντερ Χάγκεντορν.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ουνιόν Βερολίνου, Ντιρκ Τσίνγκλερ, δήλωσε: "Πολέμησε σκληρά και γενναία ενάντια στην ασθένειά του, αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει τη μάχη.
Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι. Τα συλλυπητήριά μας και η βαθύτατη συμπάθειά μας πηγαίνουν στους συγγενείς του Αντρέας Μπίερμαν". 
Ο Μπίερμαν αγωνίστηκε στην Ουνιόν Βερολίνου στο περιφερειακό πρωτάθλημα αλλά και στην Β' κατηγορία με τα χρώματα της Ζανκτ Πάουλι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: